DRIE KAMERS

VOORZIENINGEN

180m2 creatiEVE RUIMTE

KOFFIE, THEE & WATER

De studio bestaat uit 3 met elkaar verbonden ruimtes. Twee van die kamers zijn ingericht in een warme minimalistische stijl, met een woonkamer en eet-/vergaderruimte. Daarnaast is er 90m2 creatieve ruimte die je kunt gebruiken om je eigen decors met achtergronden te maken of je (creatieve) workshop te hosten. In de hele studio vind je 4 meter hoge plafonds, visgraatparket en marmeren open haarden.

De studio heeft een kleine kitchenette met een koelkast, een koffiezetapparaat (hallo lattes & cappuccino's!) met plantaardige melk, thee en water, evenals een gootsteen en vaatwasser. Er zijn ook twee toiletten, Wi-Fi, en airconditioning om je heerlijk koel te houden op warme dagen.

MEUBELS

Props & accessOIRES

style JE EIGEN SET

MINIMAL DESIGN

In de studio vind je o.a. een grote tafel voor 6-8 personen, verschillende fauteuils en een zetel, verschillende bijzettafels in hout en zwart hout, verschillende stoelen en krukjes, twee tapijten, verschillende spiegels, een houten dressoir en een kamerscherm.

Er zijn veel props in de studio die je kunt gebruiken om je eigen sets te maken, zoals vazen, planten, gedroogde pampa's, boeken & tijdschriften, dekens, kussens, kaarsen, serviesgoed, spiegels, kunst, enz. Of je kunt gewoon het interieur gebruiken zoals het is.

ANDERE tools

backdrops

ALLES WAT JE NODIG HEBT

KIES JE FAVORIET

Voor jouw gemak is er een kledingrek met 8 kleerhangers, een handstomer en een luidspreker om wat muziek af te spelen beschikbaar in de fotostudio. Evenals podcast-materiaal op verzoek. Ook kleinere tools als klemmen en tape mag je gebruiken.

Er is een achtergrondsysteem beschikbaar in de studio, evenals 4 papieren achtergrondrollen in wit, olijfgroen, donker terracotta bruin en beige. Er is ook een groot wit katoenen doek beschikbaar, evenals een terracotta rood en grijs linnen doek. Er zijn 2 houten backdrops op wielen in de kleuren wit, lichtgroen, roze en goudbeige. Er zijn ook kleinere kartonnen achtergronden/reflectoren in wit en zwart.

Hieronder vind je de prijzen voor het huren van de studio, vanaf 2 uur. Als je de studio op andere tijdstippen wilt boeken dan in het boekingssysteem is aangegeven, neem dan contact op via hello@soulstudio.be.

PRIJZEN

Full day (8 uur)

Half day (4 uur)

2 uur

Full day+ (12 uur)

9u - 11u

11u15 - 13u15

13u30 - 15u30

15u45 - 16u45

9u - 13u

13u30 - 17u30

8u - 20u

9u - 17u

Exclusief gebruik van de 3 ruimtes, inclusief alle props en accessoires, Wi-Fi, kitchenette met koffie, thee en water, en

2 toiletten.

Exclusief gebruik van de 3 ruimtes, inclusief alle props en accessoires, Wi-Fi, kitchenette met koffie, thee en water, en

2 toiletten.

Exclusief gebruik van de 3 ruimtes, inclusief alle props en accessoires, Wi-Fi, kitchenette met koffie, thee en water, en

2 toiletten.

Exclusief gebruik van de 3 ruimtes, inclusief alle props en accessoires, Wi-Fi, kitchenette met koffie, thee en water, en

2 toiletten.

€610 excl.

€480 excl.

€195 excl.

€310 excl.

FAQ

Hoe boek ik de studio?

01

Ga naar de boekingspagina en selecteer je datum en tijd. Je kunt ook extra uren aan je boeking toevoegen, evenals een opruim- en schoonmaakservice. Hou er rekening mee dat de tijd die je in de studio doorbrengt, ook het opstellen en opruimen achteraf omvat. Zorg er dus voor dat je genoeg tijd reserveert zodat je je niet hoeft te haasten. Je kunt direct betalen via de boekingspagina. Als je liever betaalt via een factuur, neem dan contact op via hello@soulstudio.be.

Een paar dingen die je misschien wilt weten voordat je de studio boekt. Als je andere vragen hebt, beantwoorden we die graag via e-mail op hello@soulstudio.be.

Wat als mijn gewenste tijdsslot niet beschikbaar is in het boekingssyteem?

02

Je kan contact met ons opnemen via hello@soulstudio.be en wij zullen controleren of er beschikbaarheid is op de door jou gewenste datum. De boekingsslots worden tijdens de normale kantooruren geopend, dus vroege of late boekingen zullen altijd eerst door ons moeten worden gecheckt, evenals last-minute boekingen.

Waar kan ik de studio voor gebruiken?

03

Je kunt de studio boeken voor fotoshoots of videoshoots, maar ook voor vergaderingen, workshops, kleinschalige evenementen, livestreams of podcasts. Of gewoon om te komen werken in een rustige, inspirerende ruimte.

Waar is Soul Studio gelegen?

04

Soul Studio is gevestigd in een oud bankgebouw in de Lange Nieuwstraat, in het hart van Antwerpen. De studio biedt een rustgevende ruimte om te werken, terwijl het tegelijkertijd midden in het centrum van het Antwerpse stadsleven ligt.