Soulful

Living

+ Working

YOUR CREATIVE HOME

create effortlessly

in a space encompassing

the slow flow of time,

the rediscovered calmness of life,

the sheer joy of work.

Scroll OM HET VERHAAL TE LEZEN

WoRK where you feel at home

Soul Studio begon als een kleine pop-up fotostudio in de zomer van 2020, die een jaar later is uitgegroeid tot een grote daglichtstudio waar slow living & working voorop staan.

Werken bij Soul Studio moedigt je aan om afleidingen even aan de kant te zetten en een manier van werken te vinden die je focus & creativiteit bevordert. Een inspirerende omgeving die een rustgevend werk-leven ritme ondersteunt, versterkt je creativiteit en brengt je beste zelf naar boven.

De studio is gevestigd in een oud bankgebouw, waar de authentieke elementen van de ruimtes als basis dienden voor het interieur. Goed design is een groot deel van onze zoektocht naar een rustgevende space om in te werken en te creëren. We hebben voornamelijk gewerkt met natuurlijke elementen, zachte kleuren en daglicht om niet alleen een fotowaardige set-up te creëren, maar ook om rust op te roepen en de zintuigen te prikkelen.

Vind inspiratie in elk authentiek hoekje van deze ruimte. Be here, one place at a time, mind and body.

The story of the founder

Hi, IK BEN Christine!

Als fotograaf van bewuste merken en soul people heb ik het mijn missie gemaakt om mijn klanten aan te moedigen zo authentiek mogelijk te zijn en in hun eigen, unieke kracht te stappen —voor de camera en in hun dagelijks leven. Als een echte slowpreneur —ik laat me bij alles wat ik doe leiden door mijn intuïtie— help ik mede-dromers hun creatieve visie tot leven te brengen.

In de zomer van 2020 begon ik Soul Studio als een pop-up fotostudio en creatieve ruimte voor mezelf -waar ik kon werken vanuit een serene ruimte en waar mijn klanten zich net zo thuis zouden voelen als ik. De ruimte beviel meteen zo goed dat de zoektocht naar een grotere, permanente ruimte begon. In april 2021 was het zover en opende de nieuwe Soul Studio haar deuren.

Voor deze nieuwe ruimte wilde ik mijn liefde voor warme minimale beelden en het creëren van een optimale ruimte voor creativiteit, verbinden met mijn interesse in slow living & working. Ik ben ervan overtuigd dat de ruimte van waaruit je werkt en creëert en je goed voelen in die ruimte, net zo belangrijk is als het werk dat je doet. Je welzijn wordt alleen maar vergroot als je werkt vanuit een ruimte die je inspireert en die gewoon voelt als thuis.

Daarom nodig ik je van harte uit in mijn creatieve huis, om te komen ervaren wat soulful creëren betekent.